ESG tanácsadás


A Molnár&Partners örömmel jelenti, hogy 2024-től kezdődően továbbfejlesztette ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) tanácsadói szolgáltatásait. Küldetésünk mindig is az volt, hogy segítsük a vállalkozásokat abban, hogy elérjék céljaikat, miközben hozzájárulnak a fenntartható és etikus jövőhöz, most ezt az elkötelezettséget a következő szintre emeljük, amelyet a szabályozói környezet is megkövetel. Az ENSZ fenntartható fejlődési célokat határozott meg 2015-ben (SDG-Sustainable Development Goals), míg az EU 2019-ben meghatározta klímacéljait a Green Deal keretében, mely szerint 2050-re karbonsemlegesnek kell lenni. Ezen kötelezettségek teljesítésére egyelőre a tőzsdei nagyvállalatok és pénzügyi intézmények kötelezettek, de a beszállítói láncban lévő cégek már most is érintettek, a jövőben pedig minden vállalkozás kötelezett lesz: legalább éves jelentések formájában, így időben kell elkezdeni a felkészülést.

 

Mire számíthat ESG tanácsadói szolgáltatásainktól:

 

Egyedi ESG-értékelések: Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért csapatunk alapos felmérést végez az Ön jelenlegi gyakorlatáról. Ezek az értékelések szolgálnak az alapjául egy személyre szabott ESG-stratégiának, amelyet az Ön konkrét céljaihoz és iparágához igazítva alakítunk ki.

 

Stratégiafejlesztés és végrehajtás: ESG-szakértőkből álló csapatunk szorosan együttműködik az Ön szervezetével egy átfogó ESG-stratégia kidolgozásában és végrehajtásában. Ez a stratégia nem csak a növekedést és a hírneve javítását segíti elő, hanem a hosszú távú fenntarthatóságot is biztosítja.

 

Fenntartható gyakorlatok üzleti tevékenységének fellendítéséhez: Segítünk Önnek azonosítani és bevezetni a fenntartható gyakorlatokat, amelyek javítják pénzügyi teljesítményét. Az ESG-kezdeményezések nemcsak a felelősségről, hanem a nyereségességről is szólnak, és csapatunk végigkíséri Önt ezen az úton.

 

Csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon az ESG-szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseire, vagy további információkkal szolgáljon. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, a tanácsadási üzletág partneréhez Gulyás Péterhez vagy Takács Zsolthoz ESG tanácsadóhoz.

 

Gulyás Péter

Takács Zsolt


Partner

+36307896348

ESG Tanácsadó

+36309420198


gulyas.peter@molnar-partners.hu


takacs.zsolt@molnar-partners.hu