Partnerek


Független tanácsadói hálózat, amely megoldásokat kínál a számvitel, bérügyvitel, adózás, könyvvizsgálat és IT területen egyaránt, a helyi és regionális ügyfelek számára.

Az RBP együttműködés egy régi szakmai kapcsolatra vezethető vissza, akik ausztriai számviteli és főleg adózási kérdésekben segítenek. Speciális területeken is segítséget nyújtanak ügyfeleik részére, mint pl: mezőgazdaság, de akár vállalati szerkezetátalakításban és átszervezésben is.

A regionális szolgáltatások biztosítása érdekében tapasztalt kollégák segítik az ügyfelek szlovákiai tevékenységét.

Az Ashington Consulting csapata 2009 óta segíti ügyfeleit a vállalati pénzügyek területén. Ügyfeleik különböző hátterű és méretű vállalkozások a magyar tulajdonú középvállalatoktól kezdve a nagyvállalatok menedzsmentjén át a külföldi tulajdonosokig. Jelentős referenciával rendelkeznek M&A területen (teljes tranzakciót lefedő komplex projektek, kapcsolódó részfeladatok pl. due diligence, cégértékelés), valamint számos sikeres projektet valósítottak meg vállalati controlling, tulajdonosi és menedzsment döntéstámogatás, illetve riporting területén.

Céljuk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessék a hatékony enegiafelhasználással. Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásokat egyaránt kínálják lakossági, vállalati és állami, intézményi ügyfeleik számára. A tanácsadás során az energiatakarékossági célok megvalósítása mellett figyelmet fordítanak azok ár/érték alapú megvalósítására, gazdasági számításokkal támasztják alá javaslataikat, és megfelelő finanszírozási formát is kidolgoznak az energiahatékonysági csomag mellé.

A Bon-Port Kft. egy Magyarországon még kevésbé elterjedt megközelítésből próbálja meg segíteni a gazdasági szereplőket. A Társaság fő profilja Interim szolgáltatások nyújtása, pénzügyi és számviteli területeken.

Az Audittrust egy független szolgáltató, mely a számviteli, gazdasági és jogi tanácsadó cégek szakmai gyakorlatának bővítésére és megalapozására koncentrál azáltal, hogy nemzetközi szinten kapcsolatokat és forrásokat biztosít a meglévő és a potenciális ügyfelek kiszolgálására.

Az Audittrust csak olyan számviteli, gazdasági és jogi tanácsadó vállalkozásoknak nyújt szolgáltatásokat, amelyek sikeresen átmentek az Audtittrust jóváhagyásán, amely során ellenőrzik a cégek technikai kompetenciáját, megbízhatóságát és hitelességét, valamint nem nyújt szolgáltatást ezeknek a cégeknek az ügyfeleinek.

 

GREEN BRANDS, együttműködésben a környezet- és klímavédelem, a fenntarthatóság és a piackutatás területén tevékenykedő, szintén független és elismert nemzetközi intézményekkel ökológiailag fenntartható márkákat minősít, akik ezáltal lehetőséget kapnak a GREEN BRANDS-védjegy megszerzésére.

A védjegy a mindennapi élet “zöld” márkáit tünteti ki, amelyek reagálnak a fogyasztók fenntarthatósággal, a környezetvédelemmel és az egészséges életmóddal kapcsolatos egyre növekvő tudatosságára.

GREEN BRANDS ez által egyedülálló módon értékeli a márkák klímavédelem, fenntarthatóság és ökológiai felelősségvállalás iránti elkötelezettségét.

A Molnár&Partners Business Solutions Kft. az AGN hálózat tagja 2023-tól, amely szervezet független cégek vezető világméretű szövetsége. Mintegy 1,6 milliárd dollár bevételt, 12 000 embert és 570 irodát foglal magában 80 országban, amelynek most már mi is tagja vagyunk.

Elkötelezettek vagyunk külföldi ügyfeleink magasszintű kiszolgálásában, így tudás megosztással és nemzetközi tapasztalattal segítjük őket.