Rugalmas munkavégzés kialakítása, távelérés biztosításával a Molnár és Bányai Kft-nél

Kedvezményezett neve:
Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.
Projekt címe:
Rugalmas munkavégzés kialakítása, távelérés biztosításával a Molnár és Bányai Kft-nél
Szerződött támogatás összege:
14 679 386 Ft
Támogatás mértéke:
100%
Projekt tartalmának bemutatása:
A Safety Project Solution Kft. 30 napos tanácsadási szolgáltatása segítségével a Molnár és Bányai Kft-nél 20 fő esetében, bevezetésre került a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tevő rugalmas foglalkoztatás. Beszerzésre kerültek a rugalmas foglalkoztatást biztosító IT eszközök, szoftverek. Az AGORA Oktatási Intézet Kft. által tartott 18 napos képzések hozzájárultak a vállalkozásunk munkaszervezési kultúrájának modernizációjához
Projekt tervezett befejezési dátuma:
2018.02.15.
Projekt azonosító száma:
GINOP-5.3.2-16-2016-00509

Munkahelyi képzések megvalósítása a Molnár és Bányai Kft.-nél

A projekt alapadatai:

Kedvezményezett neve: Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.

Igényelt támogatás: 18.543.840 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt költségvetése: 18.543.840 Ft

Tényleges kezdés: 2018.09.27.

Tényleges befejezés: 2021.09.30.

Projekt azonosító: GINOP-6.1.6-17-2018-00570

A projekt bemutatása:

A Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságot 1998-ban alapítottuk. Cégcsoportunk olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére, amelyek a számvitel és pénzügyek, adózás, bérszámfejtés és tanácsadás területén jelentős hozzáadott értéket képviselnek. Gazdasági mutatóink pozitívak, éves árbevételünk valamint állományi létszámunk folyamatos emelkedést mutat. Budapesti székhellyel rendelkezünk, megvalósulási helyszínnek a győri fióktelepünket jelöljük meg.

Projektünk célja a pályázati felhívással összhangban az egész életen át tartó tanulás elősegítése, munkavállalóink készségeinek fejlesztése, beosztásuknak, munkakörüknek megfelelő kompetenciák erősítése, az alkalmazottaink foglalkoztathatóságának növelése, melynek köszönhetően növekedhet a vállalkozásunk versenyképessége.

Projektünk megvalósítási helyszíne Győr települése lesz. A kiválasztásra került képző intézmények, PERFEKT Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság, az AGORA Oktatási Intézet Kft. valamint a Hatos és Társa Nyelviskola Kft., mind a három képző több mint 5 éves működési időtartammal rendelkezik.

A projekt során megvalósításra kerül az alábbi Fktv. szerint egyéb képzésnek, nyelvi képzésnek és OKJ szerinti szakképesítést adó képzésnek minősülő 10 képzés:

Az OKJ-s képzések mellett azért döntöttünk, mivel humán-erőforrás szükségletünk folyamatosan növekedik, 1 fő könyvelő és 1 fő bérszámfejtőt pozíció betöltésére alkalmas kollégát szerettünk volna képzésben részesíteni az adott munkakörök betöltése érdekében. A képzési igényeink tükrözik a pályázatban felsoroltakat, vagyis szükségesnek érezzük adótanácsadók, ügyintézők és IFRS szakemberek képzését, továbbá fontos szerepet tulajdonítunk a folyamatos nyelvi képzéseknek is. A német nyelvet preferáljuk, mivel a megvalósítás helyszínének kinevezett Győr a nyugati régió egyik központja, ahol a német nyelv kommunikációs szinten való használata a győri és régióbéli valamint szomszédos országbeli ügyfeleink részére egyaránt használható. Mindezek által nagyobb hangsúlyt tudtunk fektetni a kommunikációs, együttműködés és vezető fejlesztésre irányuló képzésekre. A hatékony vezető képzés során a vezetőszemlélet, a munkavállalók és a feletteseik közötti koherencia biztosítása volt a fő szempont. A képzéssel a vezetés mint a szakma professzionális elsajátítását értük el.

A projekt megvalósulásának helyszínei:

Győr, Eötvös tér 1.

Győr, Liszt Ferenc utca 35. 1. em. 1.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Infovonal: 06 1 896 66 66

Honlap: www.palyazat.gov.hu