Jogi szolgáltatások


Jogi tanácsadás

A Molnár & Partners cégcsoport alapítói 25 éve nyújtanak ügyfeleik részére a pénzügyek, a jog, az adózás és a számvitel területén hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat. Jogi szolgáltatásunk során munkatársaink a jog különböző területein állnak ügyfeleink szolgálatára. Győri irodánk a munkajog, polgári jog, adatvédelmi jog, cégalapítás területén képviseli, látja el tanácsokkal ügyfeleit.


Munkajogi tanácsadás

A munkajog területén ügyfélkörünkből adódóan a munkáltatói érdekeket képviseljük döntő többségben. Ügyfeleink munkavállalóinak helyi és határokon átívelő jogi kérdéseiben is rendelkezésre állunk. Munkatársaink segítenek elkészíteni az újonnan belépő munkavállalók munkaszerződéseit akár több nyelven, megszüntetéssel kapcsolatos feladatok mellett a kollektív munkajog, csoportos létszámleépítés, a magyarországi munkavállalással és a magyarországi letelepedéssel, munkáltatói jogutódlással, valamint a külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos problémákat is segítenek megoldani. 

 

Társasági jog

Munkatársaink széles körű szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek vállalkozások jogi működésének megtervezésében, felépítésében és működtetésében, valamint az üzleti működés során felmerülő jogi problémák hatékony megoldásában. Jogi tevékenységünk ennek megfelelően a cégalapítás első lépésétől a működés befejezéséig lefedi az ügyfeleink működését. Az adózási, vagyonmegőrzési, cégértékesítési és öröklési kérdéseket is figyelembe vevő struktúrák kialakításában munkatársaink kiemelt tapasztalattal rendelkeznek. Emellett munkatársaink széles rálátással rendelkeznek társaságok átalakulásával kapcsolatos feladatok ellátásában, és a résztvevő szakemberek (könyvelők, könyvvizsgálók) munkájának támogatásában, illetve teljes átalakulási folyamatok megtervezésében és lebonyolításában.