ESG tanácsadás


Újdonság!

 

A Molnár&Partners örömmel jelenti be 2024-től induló, új ESG tanácsadói szolgáltatásait, amelyeket a középvállalatok egyedi igényeihez igazítottunk.

 

Mi az ESG? A környezeti, társadalmi és irányítási szempontokat jelenti - egy hatékony keretrendszer a fenntartható, felelős és etikus üzleti gyakorlatok kialakításához. Az ESG-tanácsadás segítségével javíthatja vállalata környezetre, társadalomra gyakorolt hatását.

 

Amennyiben Ön egy középvállalatnál szeretne pozitív változást elérni ESG területen, miközben a növekedést és a nyereségességet ösztönzi, akkor ESG-szakértőkből álló csapatunk az út minden lépésénél segít Önnek.

 

ESG-tanácsadási szolgáltatásaink közé tartoznak:

 

ESG GAP elemzések: Azon területek azonosítása, ahol vállalata javíthatja ESG-teljesítményét, és személyre szabott megoldások bevezetése.

 

ESG stratégiai tervezés: Átfogó ESG-stratégia kidolgozása, amely összhangban van az Ön céljaival és iparágával, és elősegíti a fenntartható növekedést.

 

Kockázatértékelés: Alapos kockázatértékeléssel biztosítjuk, hogy Ön felkészült legyen az ESG-vel kapcsolatos kihívásokra és lehetőségekre.

 

Egyedi ESG-értékelések: Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi. Csapatunk felméri a jelenlegi gyakorlatát, és személyre szabott ESG-stratégiát dolgoz ki, amely összhangban van az Ön konkrét céljaival és iparágával.

 

Csatlakozzon hozzánk, hogy vállalatának és bolygónknak (egyelőre nincs B terv a Földre) egy fenntarthatóbb jövőt építsünk. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át ESG-tanácsadásunk az Ön vállalkozását.

 

Kapcsolat:

Gulyás Péter

Partner

E-mail